måndag 14 november 2011

Nya heta...

Veckans brev -


Veckans stora nyhet är den nya hemsidan - nu är den igång. På sikt ska den fyllas med trevliga bilder och mer information. Det är en tredelad  hemsida som handlar om följande; garnboden, min kennel och trädgården.

Ullfröjds sida så finns ett länkskafferi där bloggen fått en egen knapp - nu blir den lättare att hitta. Du kan nå hemsidan både via gruvfruns.se och ullfrojd.se.

Erbjudanden har också fått en egen plats.


Kurserna presenteras under egna flikar i menyn - anmäl dig via mail/telefon.


Om du går bort dig bland sidorna så trycker du bara på HEM i övre vänstra hörnet så är du tillbaka vid starten.


Julklappstips...

Två veckor till advent och det börjar bli dags att fundera ut lite kluriga julklappar. Tips på trevliga julklappar kan vara presentkort på garn/tillbehör eller en komplett materialsats till ett mindre eller större projekt. Eller varför inte ett presentkort på en stickkurs till någon du tycker om - flera nya kurser startar efter jul.

Ett riktigt lyxigt rundsticksset i väska med stickor av limmad björk från Knit-pro. Kablarna finns i 4 längder och stickorna har skruvfattning (bildar rundstickor i längderna 60-120 cm, grovlekarna 3,5 - 8). Det finns även ett virkset i trä (5 dubbelnålar st 3-8)samt ett mindre set för riktigt tjocka stickor (9, 10, 12).

En nystmaskin för den stickintresserade som ofta stickar med garn på härva är en riktigt lyxig grej som är rolig att få då den fixar snygga nystan på nolltid.


Cafékväll

På onsdag är det dags för cafékväll igen, vi startar kl 19 och håller på till 21. Välkommen med!

Lördagsöppet till kl 16 -

Under december...

Kommer vi att ha ett samarbete bland företagare på Elsborg. Det blir extra söndagsöppet både andra och fjärde advent (4 och 18 dec). Då delar vi ut lotter relaterart till köpesumman och du deltar i dragningen av en gemensam julkorg. Deltagare i arrangemanget är;
  • Falu ljusstöperi
  • Kopparstugans keramik och linne
  • Spillevinken barnkläder
  • Ullfröjd
Alla företag ligger inom tre kvarter i övre högra delen av Elsborg -från stan sett. (Bergshauptmansgatan-Konstvaktaregatan- Styraregatan -Bondegatan)

Det var mycket på en gång - Titta gärna in för en liten stund i stillhet bland garner och färger.

Varmt välkommen / Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar