lördag 1 oktober 2011

Oktober är här...

September har varit otroligt spännande och vädret gör inte saken sämre. Öppnandet av min lilla garnbod har uppfyllt alla förväntningar och nu går vi vidare mot en härlig stickvinter.

Öppningserbjudandet och lottningen är avgjord - material till en sjal i Manos Lace. Vinnaren är meddelad och är varmt välkommen att hämta ut sin vinst. Stort Grattis till dig - önskar Ullfröjd!


Oktober månads erbjudande gäller 10 % rabatt på ett merinogarn från Coats. Garnet heter Extra Merino Big och finns i naturfärgerna skogsgrönt, natur, koks och grått. Garnet passar bra till det mesta då merinoull sällan upplevs irriterande mot huden. Tröjor, mössor och halsdukar är några exempel. Mönster kan du hitta på nätet eller här i garnboden. En julklapp till honom eller henne?

Det är ett relativt grovt garn 16 m x 23 v på stickor 5-6. Det tillhör garngrupp C-D/Medium-Bulky, 10-12 ply för dig som gillar att experimentera med garn och mönster.

Om några veckor (22-23 okt) är det dags för höstens Garnmässa i Örebro - Garnboden är öppen även den lördagen men om du har frågor kring teknik eller vill ha tips och råd så är det bättre att du tittar in en annan lördag eller någon onsdag mellan 17-20.


Välkommen in för en inspirerande stund/ Hälsningar Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar