lördag 4 oktober 2014

NYHETSBREVET vecka 41 - 42

Hej... 

Nu har hösten kommit på allvar och kvällarna blir kortare och mörkare. Dags för ett nytt spännande projekt att sticka eller virka. Det finns några nya kvalitéer som kan passa till mysiga vantar/mössor/halsdukar eller sjalar mm.


AKTUELLT PÅ ULLFRÖJD

 Under veckan som gick startade "Sock 'til you drop - en tävling som avslutas med prisutdelning som sker på caféet i Rolf-gården i början av december.  Det hela går ut på att du lämnar in ditt bidrag på fina strumpor - de märks med garn, stickor ev modellnamn och får hänga kvar i Garnboden under hösten. Det är fritt fram att rösta på dina favoriter och de strumpor som fått mest röster vinner ett pris. Det blir även en dragning bland de som röstat på de vinnande strumporna - och såklart får även den personen ett pris. Kom med och sticka ett bidrag (max 3 par). När dragningarna skett så får du såklart ta med dig dina strumpor hem.

Mysteriestickning startar den 15 oktober med ny mönsterdel varannan vecka. Ett trevligt projekt att behålla själv eller ge bort till någon du tycker om. För mer information se hemsidan

Nybörjarkurs i Tvåändsstickning startar den 19 oktober -  Anmälan sker i Garnboden eller via SMS/mail. Även här finns mer information på hemsidan

Dags för årets maratoncafé... Det sker söndagen den 23 november kl 10 - 18. På förekommen anledning så blir det något kortare än sist... Lunch äter vi tillsammans eller efter överenskommelse - sker i egen regi. För den som vill finns det möjlighet att under kvällen bada i SPA-poolen mot en extra kostnad av 75 kr. (Tillgång till dusch/bastu på Kopparstugans B & B). Caféet planeras till Garnboden eller Rolfgården beroende på deltagarantal. Anmäl gärna intresse.

Nästa Rolfgården-café är den 5 november och höstens sista är den 3 december.

Inställda stick-caféer

Onsdag den 8 oktober samt lördag 11 oktober är stickcaféerna inställda. Garnboden har öppet som vanligt men med begränsad rådgivning/stickhjälp (via telefon). Därefter är det åter stick-caféer som vanligt. 

Hoppas att få se dig i höst och hälsar dig varmt välkommen till Ullfröjd


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar