lördag 25 oktober 2014

Nyhetsbrev vecka 44-45

Som redan sagts... Tiden rusar fram och hösten kommer liksom mörkret. Snart är det dags för lite julstämning och redan hög tid för att starta med julprojekten. Liksom tidigare finns god sortering på garner och tillbehör - särskilt trevliga är de fina virksatserna med material till julkrubba, luciatåg eller pepparkakshus (Amugurumi).

 Dessutom finns det fina röda/gröna/grå nystan i de flesta kvaliteter där dessa färger erbjuds från leverantör.

Presentkort till någon du tycker om eller varför inte önska dig ett presentkort för egen del... Det finns förutom garner god sortering på praktiska och fina tillbehör som stora delar av KnitPro's sortiment mm.

I Garnboden pågår stick-caféer som vanligt, en kurs i Tvåändsstickning, en socktävling; Sock 'til You Drop och planer finns för en "Kofta uppifrån och ner"- kurs med start under januari.

Den 23 november planeras ett Maratoncafé 10 - 18 med SPA för den som vill (särskild avgift för bad). Intresseanmälan snarast via mail/tel eller direkt i Garnboden


 Oktober månad ut lämnas 10% rabatt på samtliga sockgarner till den sista oktober- REGIA OPAL ZAUBERBALL & ARTESANO (gäller ej Malabrigo sock)

Välkommen in och fynda i godishyllan - massor av färger och mönster för fina julklappar. Beskrivningar från Regia och Artesano

November månads erbjudande....
Under november månad lämnas 10% på alla köp över 500 kr - passa på att köpa det där lite större projektet som du gått och funderat på. Gäller ej vid köp av presentkort/reagarner.

ÖPPETTIDER

Håll utkik på hemsida/blogg/FB för eventuella ändringar


Varmt välkommen in för en kreativ och stärkande boost av färger i höstmörkret

/Ullfröjd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar