onsdag 20 november 2013

Nyhetsbrevet vecka 47 - 48

Hej i novembermörkret - nu är det dags att gå in för landning då 2013 sjunger på de sista verserna. Om inte alltför lång tid skriver vi 2014 och ett nytt år börjar.

I Garnboden pågår höstens aktiviteter för fullt och helgen som gick var det Maratoncafé för ett antal sticksugna entusiaster - bilder från caféet kan du se på Facebook GILLA-sidan för Gruvfruns Ullfröjd

 

Onsdagscaféerna/Ernst Rolfgården  4 dec


Caféerna fortsätter som vanligt i Garnboden med undantag för caféet den 4 december som kommer att vara på Ernst Rolfgården kl 19 - 21. Biljett köper du i Garnboden före kl 19 samma dag eller vid ett tidgare tillfälle. Det är då som vi tänker lämna över en hel tunna full med fina mössor, halsdukar,  vantar och en kofta. 
Tack alla ni som flitigt stickat för någon annans skull. Plaggen går till Ria-verksamheten i Falun. Logistiken sköts av Hjälpstickan  -  Anita Blomberg, ombud för Hjälpstickan i Falun. 

Under våren kommer caféerna i Ernst Rolfgården att starta onsdag den 8 jan och fortsätter sedan med den första onsdagen i varje månad till och med juni.

Kurser

Ytterligare en nybörjarkurs i tvåändsstickning kommer att gå efter jul. Planerar att köra kursen i ett lite mer intensivt tempo än tidigare genom att slå ihop 2 kurstillfällen om vardera 3 timmar under samma dag/helg och därefter samma upplägg ett par veckor senare. Ser det som en testverksamhet som kommer att utvärderas. Återkommer med exakta datum inom kort - håll utkik på hemsidan. 

Känner du någon som vill lära sig tvåändsstickning - hänvisa till min infosida på Gruvfruns

Helgkurs - den tredje i ordningen planeras i mitten februari. Tema; Entrelac - Hör av dig om du är intresserad eller vill veta mer.

Advent och Julmånadens helger

Planerar att ha öppet samtliga helger under advent, mestadels ordinarie tider. I samband med Gruvans julmarknad den 8 dec finns det lite spännande aktiviteter i Garnboden. 


Varmt välkommen/Inger på Gruvfruns

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar