söndag 3 november 2013

Nyhetsbrevet vecka 45 - 46

Dags igen för ett Nyhetsbrev...


Tiden går fort när man har roligt och det börjar dra ihop sig för julförberedelser och mys framför kakelugnen i skenet av stearinljus och pannlampa för de stickglada...

Tvåändsstickning

I Garnboden pågår höstens kurser för fullt - Tvåändsstickningen har kommit halvvägs och det är dags för tredje kursträffen på söndag den 10 med avslutning den 24 november. Om du är intresserad men inte kom med denna gång kan du anmäla intresse för nästa omgång - troligen under våren. Planerar även en fortsättningskurs för dem som lärt sig vanten. Hör av er om intresse finns.

Maratoncafé

Maratoncafé den 17 nov kl 08 - 20 Sista anmälningsdag onsdag den 13 nov. Kan betalas i Garnboden eller via bankgiro. Pris 150 kr inkl kaffe/te/vatten. Maten äter vi på stan till självkostnadspris. Maila om du har frågor

 

 

 

"Stick in" - Lördagscafé 13 - 16 

Ingen anmälan/gratis om du vill sitta ner och sticka tillsammans med andra som villsamma sak

 

Helgkurs vintern 2014

Planerna för en helgkurs i vår är i full gång och temat för kursen blir Entrelac - en stickteknik som ser ut som korgflätning. Upplägget kommer att bli likt de andra två helgkurserna (mönsterstickning flera färger och spetsstickning). Det lutar åt helgen mitt i februari men jag måste få återkomma då jag vet hur det passar med mina hundplaner i form av den andra valpkullen.

Höstlov i Garnboden 

Helgen 9 -10 november är det höstlov i Garnboden. Det innebär att det är helt stängt både lördag och söndag (tvåändssticknings-kursen går som vanligt). 

Kommande event i Garnboden

Stort café Ernst Rolfgården 6 nov 19 - 21 (biljett köper du i Garnboden)
 
Första advent - Julklappsdags!

Stort café Ernst Rolfgården 4 dec 19 - 21 (biljett köper du i Garnboden)

Gruvans Julmarknad den 8 dec med julkul i Garnboden

Julklappshelger med extra öppet - återkommer med tider och erbjudanden


Julklappstips...

ETT PRESENTKORT till någon du tycker om? Eller önska ett för din egen del... 


Varmt välkommen med - Inger på Ullfröjd


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar