måndag 23 januari 2012

Nyhetsbrev vecka 4

Nu blir det bara ljusare och ljusare för varje dag och dagarna blir längre. Tid och ork att ta tag i något projekt som blivit liggande eller kanske starta upp något nytt. Själv har jag en hel driva med småplagg som behöver den sista touchen... Fästa några trådar, lite ånga eller knappar till koftan som blev klar för ett år sedan. Dags att ta tag i det nu.


NYHETER

Vårens nyheter är på väg in i butiken, beställningen av Woolcott (ull/bomull), pompom av tvättbjörn, nya modeller och ny grovlek på strumpgarn i naturfärger (motsvarande mellanraggi) liksom flera nya färger på raggsocksgarn.

Allt har anlänt idag onsdag...

Bomullsgarn i multifärger (Egypto Cotton) samt nya mönsterhäften, både baby och vuxen.

Fyller på med mer Fine Wool och njuter av att kunna erbjuda ett fantastiskt garn till bra pris perfekt för lätta värmande plagg i lite bohemisk stil som inte kliar.


KURSER

Kurs i tvåändsstickning är ganska efterfrågat och jag kommer att undersöka om det är möjligt att erbjuda några datum under våren. Antar att det handlar om att gruppen träffas 2-3 gånger innan vi har kläm på tekniken och kan klara oss på egen hand. Plan B innebär att vi tar det direkt på höstkanten - återkommer.

Ha det riktigt gott i vintervädret/ Mvh Inger på Ullfröjd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar