söndag 1 januari 2012

Nyhetsbrev vecka 1 - 2012

Nu är vi inne i ett nytt år och det ska bli superspännande att se hur Ullfröjd utvecklar sig under 2012. Tack alla ni som hjälpt till att göra 2011 minnesvärt och helt makalöst trevligt.

Nyheter

Efter inventeringen i torsdags drog jag till med lite nya inköp inför våren. Inom kort kommer en rad pasteller i 2-trådig ull från Ullcentrum. Mer stickor bland annat strumpstickor nr 6-7 samt mer av de populära korta strumpstickorna.

Tiden i jul har räckt till lite egen design...en läcker sjal (2 hg) i rätstickning, sjalen kommer att få en effekt med sidentrasgarn i hålkanten. Mönstret finns till försäljning.
Från Schoppelwolle kommer en hel drös med nya färger i garnet Zauberball (de färggranna bollarna i hörnet). Kompletterar också med Crazy som har samma tjocklek men är tvåtrådigt vilket ger en lite annorlunda effekt.

Den stora nyheten är mönster från Johanne Ländin - bland annat modellen Karin Kurbits men också andra modeller på vantar och mössor. Totalt 11 nya modeller i ganska avancerad mönsterstickning, färgerna kan varieras i det oändliga samtidigt som Zauberball (vanligaste valet) varierar i sig självt.

Kurser
Kursen "Sticka mönster i flera färger" startar så snart garn/mönster har anlänt. Anmäl gärna ditt intresse så ringer jag upp när vi har en grupp om minst 4 personer.

 Jag vill önska er alla en god fortsättning och hoppas på många trevliga cafékvällar, glada skratt, härliga möten och massor av stickglädje.

Varmt välkomna till Garnboden med det lilla extra -  Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar