lördag 28 mars 2015

NYHETSBREV vecka 14 -16

Våren är här och Gruvfrun är tillbaka efter några hektiska veckor eller snarare månader med valpar, försäljning och allmänna bestyr. Nyheter kommer in i Garnboden med bland annat garner i nya färger och material. 

Kofta-kursen är avslutad och en del nya planer är på gång. Närmast planeras en kort kurs "Sticka strumpor häl och tå"  - Anmälan via mail/tel

HELGKURS AUGUSTI

LAN - "måbra och dela med dig" Vi stickar tillsammans och deltar i små workshops med olika tekniker/tips. Intresseanmälan mottages, PM kommer inom kort. Planeras en helg i senare delen av augusti.


PÅSKEN
Påsken närmar sig och kommande helg är det extra många lediga dagar... Varmt välkommen in i Garnboden som håller extra påsköppet för dig som längtar efter något nytt vårprojekt.

ÖPPETTIDER HELA PÅSKHELGEN

RÖDA DAGAR 12-16 

(Fredag/söndag/måndag)

LÖRDAG 10-16 


GARNMÄSSA
Helgen 10-12 april (vecka 15) är det dags för mässan i Nyköping... Höstens mode och lite spännande inköp ligger på programmet.  

Lördagen kommer Garnboden att vara öppen men med begränsad service. 
Söndag stängt

NYHETER
OPAL Sock (bomull/ull/polyester) till de härliga svala vår-sommarstrumporna för sandaler och träskor

 Scarlet (Lin/viscose/bomull) finns nu i nya färger samt beskrivningar till två fina toppar med lätta spetsmönster

Top Scarlet/Elvira
Top Scarlet/Elvira
Rowan Kidsilk Haze i härligt lätta och ljusa sommarfärger... för en silke/mohair-sjal till den fina festklänningen eller en liten top?


En härlig Citronsjal i Malabrigo Lace - lättstickad sjal som är ett bra nybörjarprojekt för dig som vill prova på. Garnkostnad 210 kronor för en extra stor sjal (105 kr för en liten).


VARMT VÄLKOMMEN IN FÖR LITE VÅRIG INSPIRATION & GLAD PÅSK önskar Inger på Ullfröjd
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar