lördag 2 augusti 2014

Nyhetsbrev vecka 31 - 33

Åter från semester och sol i massor - flera veckor fulla av stickning, "göra vad man vill" och sommar. Inspirationen har redan visat sig i ett rejält tag med nya idéer i Garnboden. Trädgården fick sitt med två dagars hård rensning och 4 fulla skottkärror rens på släpet...

 I år har jag besökt Gotlands Spinneri i Fardhem - inte helt oväntat en rakt igenom härlig utflykt. Ull i alla dess former från skinn till kardflor. Har köpt med några smakprov som nu finns till försäljning.

 Garnerna som följde med till fastlandet heter Töijs och Rauk -Det är en 1-tr och en 2-tr kvalitet i tackull respektive lammull. Båda kostar 240 kr/100 g.

I övrigt är Garnboden nu öppen som vanligt och onsdagscaféerna har startat på nytt - nästa café onsdag 6 aug kl 19 - 21. 

Om 2 veckor - helgen den 16 - 17 aug - är det dags för Helgkursen "Kofta uppifrån och ner" - påminner om att det är dags att betala resten av kursavgiften. Ett PM för kursen kommer via mail - lite om vad du kan ta med dig typ stickor, beskrivningar på tekniker, bilder på skojiga/snygga exempel/plagg etc.

Jag vill hälsa alla välkomna åter för en härlig höst tillsammans - det blir många roliga aktiviteter i höst som Mysteriestickning, Sock-tävling "Sock 'til you drop", Afterwork med SPA-bad i samarbete med Kopparstugans B&B och mycket annat.

Varmt välkommen till Gruvfruns Ullfröjd - Soliga hälsningar Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar