lördag 1 mars 2014

Nyhetsbrev vecka 10 - 11

Tiden går fort när man har roligt och en del att göra...Valparna växer och nu har vi kommit halvvägs - de blir 4 veckor imorgon söndag. Planeringen för våren pågår och vi startar med en mysteriestickning. Se även kommentarer om lördagskaféerna som ställs in ett par lördagar.

NYHETER

I Garnboden har det kommit in en hel del sedan sist... Scarlet (lin/viskos/bomull) finns nu i fler färger - både enfärgat och print. Ett härligt garn till fina sommartröjaor. Även beskrivningarna har kommit in nu.

Månadens garn är ett nytt koncept och den här månaden gäller det 2 sorter - Manos Silk Blend & Woolcott. Rabatt 20 % på dessa garner under hela mars månad.
 

AKTIVITETER

CAFÉ på Ernst Rolfgården onsdag kl 19 - 21. Du som kanske aldrig har varit med kan passa på att se vad vi gör - det brukar var väldigt trevligt. Det finns ca 20 platser och du behöver inte boka plats. En cafébiljett köper du för 25 kr i Garnboden innan klockan 19.00 (ER-gården ligger ett kvarter ovanför Garnboden).

MYSTERIESTICKNING - VÅREN 2014 kommer att starta onsdag den 12 mars. Det blir ett plagg i "one size" (36-40) samt large. (Jag kommer att förstora mönstret så att det passar även till storlek large). Svårighetsgrad medium (inkl blandade tekniker).  Lämpligt garn till projektet är Scarlet eller Linnéa från Ullcentrum. Garnåtgång 4 - 6 nystan (ca 600/ca 850 m). Du behöver strumpsticka 3,5 mm, rundsticka 80 cm 3,5 mm samt virknål3,5 mm. Pris för själva aktiviteten inkl mönster 150 kr. Om du vill vara med anmäler du dig via mail eller telefon - mönsterdelarna kommer varannan onsdag på mail. När projektet är över har du hela mönstret.

Sista kurstillfället med tvåändsstickning är imorgon söndag den 2 mars. Är du sugen på att lära dig den tekniken så hör av dig - startar när jag har ca 5 deltagare.

ÖPPETTIDER

Under mars månad kommer det att vara en hel del besök av valpköpare under helgerna. Därför ställes lördagscaféerna in den 8/3 och 15/3. Återkommer med efterföljande lördagar beroende på bokningar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar