söndag 9 februari 2014

Nyhetsbrevet vecka 7 - 8

Nu har veckan med stort V gått och vi pustar ut. De tre resultaten har dubblerat sina födelsevikter och Lovis passade på att gå med ut i Garnboden igår (lördag) för att kolla att allt var i sin ordning. Hon meddelar att hon inte kommer på onsdagens café men kanske veckan därpå. Ikväll är det tvåändsstickningskurs, träff no 2, med tummen på programmet.

Foto: Nu har veckan med stort V gått och vi pustar ut. Resultaten har dubblerat sin vikt och Lovis var med ut i Garnboden på lördag för att kolla att allt var i sin ordning. Hon meddelar att hon inte kommer på onsdagens café men kanske veckan därpå.

Ikväll har vi 2-ändsstickningskurs  träff 2. Nästa lördag har vi besök i Garnboden - EV. "Långstrump-maraton" (vill kolla att allt fungerar i korgen innan vi går loss på det-bekräftar under kommande vecka). Rean fortsätter och ljuset intar landet! Varmt välkomna in!
Villa Villekullen - Gruvfruns Kennel
Besök i Garnboden lörd 15 feb


 Nästa lördag har jag besök av 2stickare under dagen. De kommer till Garnboden med anledning av en workshop på Dalarnas museum sönd 16 feb men stannar till hos mig. Det blir trevligt och jag kommer att i anslutning till detta anordna ett minimaraton - se nedan.

Dags för "Långstrump" - Minimaraton i stickning


Kommande lördag 15 feb kl 13 - 19 (ca) hålls ett minimaraton med anledning av besöket i Garnboden och Villa Villekullen. Dock en liten reservation - det måste vara lugnt i valpkorgen för att jag ska kunna gå ifrån. Jag bekräftar aktiviteten under kommande vecka. 

Långstrump har plats för 8 personer och kostar 150 kr. Planer finns att kunna äta lite gott tillsammans vid 18 - tiden. Maten inhandlas och du betalar endast självkostnadspris + dryck.

Vill önska ljuset välkommen åter och önska alla en härlig februari -IngerInga kommentarer:

Skicka en kommentar