söndag 3 februari 2013

Nyhetsbrevet vecka 6

Vår i luften och solen skiner - dagarna går så fort och kommande helg är det dags för den härliga kursen i mönsterstickning med Rowan-tema. 

Det ska bli jätteroligt att hälsa er välkomna på lördag - funderar redan på nästa tema. Har du något du skulle vilja jobba lite extra med så hör bara av dig så ser vi om det går att starta en kurs. 

Sjalar 

Några av er har frågat efter en kurs för att lära sig sticka sjalar. Den typen av kurs lämpar sig bättre att gå lite över tid så att ni kan träffas vid nya moment. 

En sådan kurs startar i mars - sönd 10 + 24 mars kl 18-21. Anmäl dig via SMS, mail eller direkt i Garnboden. Tag gärna med dig någon av dina vänner så att vi blir en grupp om minst 5 personer.NY KURS FÖR NYBÖRJARE;

Är du ny på detta med stickning men skulle vilja komma igång? Jag ordnar en kvällskurs inkl uppföljning (endast för den som vill/behöver). På kursen lär du dig grunderna för att komma igång och avsluta ett enkelt arbete. Du kommer att öva upp din förmåga att sticka genom att tillverka  naturliga disktrasor i härliga färger med riktigt lingarn. Trasorna håller länge, luktar inte och kan kastas på komposten när de är dags att byta ut.

Första kursen sönd 17 mars kl 18 - 21

ANMÄL dig enligt hemsidan -


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar