måndag 10 december 2012

Nyhetsbrev v 50-51

Andra advent är förbi och den här veckan infaller onsdagen på ett historiskt datum 121212 - Det ska vi fira med Glöggmys på vårt stickcafé. Om du vill vara med så bör du höra av dig på SMS eller mail. Garnboden är fylld med trevliga handarbetssatser - Amugurumi, sjalar/halsdukar, disktrasor i lin och mycket annat som kan vara roligt att ge bort i julklapp.

Påminner om anmälan till stickkursen i februari. Skulle vilja beställa garnet så att deltagarna kan börja sticka på resårerna i god tid. Tänker att det är bra att ha dem färdiga till kurshelgen så att den tiden kan ägnas åt själva mönsterstickningen. Det finns ännu några platser kvar - kursen blir supertrevlig och det verkar vara ett stort intresse för den här typen av aktiviteter.

Garnboden håller öppet till och med lördag den 22 december. Öppnar igen lördag den 29 dec. Det kommer att vara extraöppet under resterande helger (nyår och trettonhelgen) förutom ordinarie öppettider. 

Öppettider före jul;

Onsdag 17 - 20, café 19 - 21
Lördag 10 - 16
Söndag 11 - 17 (t.om 3:e advent).

Efter julhelgen;

Förutom ordinarie tider söndag 12 - 16 (om det är låst är du välkommen att ringa på klockan).

TIPS i Garnboden... LOVIKKA, 1- & 2-trådigt Ullgarn från Ullcentrum (Nya beskrivningar från Svarta fåret i båda sträckningarna), HJELHOLTS Ullgarn st 5-7 mm.


Säljer ut följande garnkvaliteter; 

Extra Merino 38 kr

Extra Merino Big 42 kr

Alpaca Silk 65 kr

Raggsocksgarn 30 kr

Varmt välkommen in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar