onsdag 24 oktober 2012

Nyhetsbrev v 43-44

Festen fortsätter...

Se hemsidan under garnbodens flik "Aktuella erbjudanden" för mer information om de olika erbjudanden som finns. Det är nu de sista dagarna i oktober och bara en vecka kvar till november...

Dags att börja tänka på julklappar eller din egen önskelista. Förutom garner kan du också hitta presentkort, en hel del tillbehör, inredningsdetaljer och fina knappar. 

Nyss inkommet - fin päls på band med äkta päls i nederkanten (svart) att kanta den fina koftan med...  Bandet fästes från insidan så endast pälsen syns, det ser riktigt lyxigt ut.

Lovikkagarner från Ullcentrum på plats tillsammans med övriga Lovikka så finns det nu garn i de flesta naturfärger samt violett/lila - Härligt att sticka rejäla halsdukar, vantar och mössor av.

Den andra tvåändssticknings-kvällen nu på söndag. Du som inte kom med denna gång kan anmäla ditt intresse inför våren. Planer på flera kurser samt nya tekniker som krokning, spetsstickning, mönsterstickning mm. Maila eller kom förbi och fyll i en intresselista inför vårens planering.

Varmt välkommen in - Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar